Autorijles tarieven

Autorijschool Ede Tarieven

Autorijles tarieven

Pakket Starters

20 Lessen
App voor afspraken en voortgang
Tussentijdsetoets
Praktijkexamen
Vaste intructeur
1235

€ 95,- korting

Nu
€1140,- 

Pakket Populair

30 Lessen
App voor afspraken en voortgang
Tussentijdsetoets
Praktijkexamen
Vaste instructeur
€1620-

€150.- korting

Nu
€1470,- 

Pakket Groot

40 Lessen
App voor afspraken en voortgang
Tussentijdsetoets
Praktijkexamen
Herexamen
Vaste instructeur
€2185,-

€305,- korting

Nu
€1880,- 

DE AVONDEN ZITTEN VOL!

Pakketten

Bij rijschool Ede houden we van duidelijkheid en transparantie. Niets is vervelender voor jou als leerling, maar ook voor ons, als we achteraf van je horen dat je bepaalde kosten niet had verwacht. Bij rijschool Ede kan je daarom kiezen uit een aantal pakketten.

Het grote voordeel van de pakketten is dat je start met een basis waar alles al in zit. Een ander voordeel is dat er nog eens extra korting op de pakketten zit; zou je de kosten van alle onderdelen afzonderlijk optellen, dan ben je altijd duurder uit.

De lessen zijn per uur en niet per 50 minuten. Voorbeeld: als je €35,- betaald voor 50 minuten, dan is dat €42,- per uur. Bij ons betaal je gewoon voor een vol uur. Dat is wel zo eerlijk!

Elk pakket bestaat uit een:

  • Gratis proefles
  • Aantal uren rijles
  • Tussentijdse toets
  • Examen

 

Het enige wat hier nog bij zal komen zijn de extra uren buiten je pakket en de eigen verklaring. Deze wordt verplicht gesteld door het CBR. Stel dat jij kiest voor het Pakket populair (inhoud 40 lesuren) en je lest uiteindelijk totaal 32 uur, dan worden die 8 extra lesuren nog met je verrekend. Deze extra uren worden verrekend op basis van de normale uurtarieven.

Wil je maar één keer in de week lessen, dan kan je kiezen voor het pakket starters. Wil je vaker in de week lessen, kies dan voor Pakket populair.
Twijfel je welk pakket het beste bij jou past? Kies dan in eerste instantie welke jou het beste lijkt, tijdens je eerste rijles bekijkt je instructeur dan samen met jou welk pakket uiteindelijk het beste voor je is.

 

” Met 15 lessen was ik al klaar voor mijn examen. “

Jessica, Ede

Onze pakketten

Onze pakketten zijn altijd scherp geprijsd, zonder onverwachte kosten. De juiste basis om direct te beginnen. Je hebt de keuze uit:

Pakket Starters €1235,- Nu actieprijs €1100,-
Pakket Populair €1575,- Nu actieprijs €1470,-
Pakket Groot €2105,- Nu actieprijs €1880,-
Pakket extra 10 uur rijles €385,-   Nu €375,-
Pakket extra 20 uur rijles €770-   Nu € 740,-

Losse onderdelen

Wanneer je geen haast hebt met het behalen van je rijbewijs kan je kiezen voor losse onderdelen. Ook kan je hiermee je pakket aanvullen.

Tussentijdse toets €195,-
Praktijk examen €225,-
Faalangst examen €269,-
BNOR examen €235,-
Faalangst les per uur €40,-

Les per uur €38,50

Theorie

Heb je voor je autotheorie een boek of een online cursus nodig? Geen probleem, vraag het aan ons en wij regelen het voor jou!

ITheorie €45,-
Theorieboek €35,-

Je zit nergens aan vast

Als je je nu aanmeldt voor rijlessen en je kiest voor een bepaald pakket, dan is dit nog niet definitief.
Na je proefles (van één uur) beslis jij of je wilt blijven lessen bij autorijschool Ede. Is dit het geval, dan maak je een definitieve pakketkeuze.
Bevalt de proefles om één of andere reden toch niet? Geen probleem, geef dit binnen 7 dagen aan en je zit nergens meer aan vast. Je betaalt alleen voor de proefles €25,-. Bij het kiezen van een pakket, is deze gratis.

Je loopt dus geen enkel risico!

Direct een proefles aanvragen?

Neem meteen contact met ons op om een proefles in te plannen. Bevalt deze proefles om één of andere reden tocht niet? Geen probleem, geef dit binnen 7 dagen aan en je zit nergens meer aan vast. Je betaald voor alleen de proefles €25,-. Bij het kiezen van een pakket, is deze gratis.